Huomaa

Selvitä ennen lähtöäsi – matkaasi liittyvät voimassaolevat matkustusohjeet ja maahantulorajoitukset.

Mitä maksutapoja ja valuuttoja laivalla voi käyttää?

Lähes kaikilla Ison-Britannian, Irlannin ja Hollannin välisillä laivoilla hyväksytään maksut euroina ja paikallisessa valuutassa, kuten punnissa (tarkista reitti ja maan valuutta ennen matkaa). Maksut voi suorittaa käteisellä, luottokorteilla ja pankkikorteilla, joissa on Maestro-logo. Stena Britannican ja Hollandican hinnat esitetään euroina, mutta maksut voi suorittaa myös Englannin puntina.  Hinnat reiteillämme Isoon-Britanniaan ja Isosta-Britanniasta esitetään Englannin puntina, mutta maksun voi suorittaa myös euroina (tai luotto-/pankkikortilla).

 

Fishguardin ja Rosslaven, Cherbourgin ja Rosslaven, Tanskan ja Ruotsin, Saksan ja Latvian, Saksan ja Ruotsin, Ruotsin ja Latvian ja Puolan ja Ruotsin välisillä reiteillä ei voi maksaa käteisellä. Tämä tarkoittaa, että voit maksaa ostoksesi laivalla vain luottokortilla tai pankkikortilla, jossa on Maestro-logo. Käteismaksu hyväksytään vain kasino- ja peliautomaateissa (jos näitä on).

 

Laivoja, joilla ei käytetä käteistä, ovat:  Stena Europe (Fishguard–Rosslare), Stena Horizon (Cherbourg–Rosslare), Stena Danica, Stena Jutlandica ja Stena Vinga (Frederikshavn–Göteborg), Stena Nautica (Grenå–Halmstad), Stena Gothica ja Urd (Travemünde–Liepāja), Stena Flaviaja Stena Scandica (Nynäshamn–Ventspils ), Stena Germanica ja Stena Scandinavica (Kiel–Göteborg), Mecklenburg-Vorpommern ja Skåne (Rostock–Trelleborg), Stena Nordica, Stena Spirit ja Stena Vision (Gdynia–Karlskrona).

Contact frequently asked question icon

Liittyvät kysymykset